Centre d’interès “Viatge a l’espai”

Educació Infantil, Cicle Inicial, Mitjà i Superior

Amb l’astronauta Vladimir descobrim l’univers, les estrelles i els secrets de l’espai. També visitem el planetari dissenyat en exclusiva per Can Ribas per conèixer el Sistema Solar d’una manera lúdica i divertida.

Objectius:

  • Treballar els astres, el Sol, la Lluna, els planetes, les constel·lacions i tot allò relacionat amb l’espai.

Activitats:

  • Diari de l’astronauta (només per a Educació Infantil i Cicle Inicial): s’han perdut les pàgines del diari de l’astronauta dins el laberint i hem de trobar-les per llegir l’aventura galàctica que ens explica. 
  • Els planetes (només per a Educació Infantil i Cicle Inicial): recorrem els voltants de la casa per trobar els vuit planetes del Sistema Solar i el Sol. Mitjançant un joc de pistes esbrinem curiositats dels planetes i aprenem el seu ordre respecte al Sol. 
  • Secrets de l’espai (només per a Cicle Mitjà i Superior): gimcana pels voltants de Can Ribas per trobar diferents plafons que ens revelin alguns secrets de l’univers. També ens imaginem com és un extraterrestre i el dibuixem entre tots. 
  • Jocs del Sistema Solar (només per a Cicle Mitjà i Superior): posem a prova la memòria, la punteria i juguem a diferents jocs de taula i dinàmics relacionats amb l’univers i els planetes.